+359 878 156 222
Back to top None.bg
Shop Online Ltd.

ДЕА ООД - Търговия на хранителни продукти и пакетиране на замразени зеленчуци.ДЕА ООД е едно от най-големите предприятия за пакетиране на замразени зеленчуци в Североизточна България. Предлаганият от тях асортимент с марката ДЕА, наброява над 20 артикула, от продукти с гарантиран произход и под строг технически контрол, спрямо всички стандарти, които обезпечават високо качество.

Дейността на ДЕА ООД е съсредоточена в две основни насоки - Търговия на едро с хранителни продукти и производство и пакетиране на замразени зеленчуци.

В ежедневната си работа ДЕА ООД се стреми да задоволи изцяло потребностите на своите клиенти.

Фирмата има добре позната на потребителите корпоративна идентичност и печатни рекламни материали, с които съобразихме уеб дизайна на сайта.
Представихме подробна информация за дейността на фирмата, история, мисия, партньори и дистрибуторската мрежа.
Богатото съдържание на уеб сайта с описание на продуктите, снимкови материали, новини свързани с компанията и други се администрира от екипа на ДЕА, чрез административния панел за управление на съдържанието, изработен според нуждите и функционалностите, приложени в уеб сайта. Добавени са и импортни и експортни процедури за информация от и към складовата програма на фирмата.
В уеб сайта е отделено и специално място за услугите които предлага фирмата.

Екипа на Пазарувам Онлайн реализира и интегрира адаптивен (responsive) редизайн, благодарение на което потребителите могат получават необходимата информация от предпочитаното от тях устройство - таблет, смартфон или компютър.